tag:blogger.com,1999:blog-3254801413872303880.post1787149030515643325..comments2024-03-04T08:27:52.920+01:00Comments on Konyhológia: Hasselback - hajában sült krumpli másképpDBhttp://www.blogger.com/profile/00458608973512055495noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3254801413872303880.post-17641947022825256802014-06-05T12:54:53.737+02:002014-06-05T12:54:53.737+02:00Szia,
mi mindig megesszük a krumpli héját, sütve i...Szia,<br />mi mindig megesszük a krumpli héját, sütve is, főzve is. Ha valami ronda, rücskös héjú ókrumpli, akkor részben vagy egészben meghámozom, egyébként véletlenül sem. Az íze finom, és jót tesz a bélnek is a rost. De van, aki nem szereti - ha idegenkedsz tőle, hámozd csak meg.DBhttps://www.blogger.com/profile/00458608973512055495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3254801413872303880.post-18142302976560863042014-06-05T11:14:48.298+02:002014-06-05T11:14:48.298+02:00Hű ez valami oltári jól néz ki. Ki is akarom próbá...Hű ez valami oltári jól néz ki. Ki is akarom próbálni, de nem baj hogy rajta marad a héja? Mi a hajában sült krumplit mindig meg szoktuk pucolni evés előtt. Vagy ez valamilyen speciális fajta krumpliból van?Sibyllahttps://www.blogger.com/profile/12526513909280326335noreply@blogger.com