tag:blogger.com,1999:blog-3254801413872303880.post4450080681078855678..comments2024-03-04T08:27:52.920+01:00Comments on Konyhológia: Ghí készítéseDBhttp://www.blogger.com/profile/00458608973512055495noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3254801413872303880.post-51062516552829373372012-11-23T15:25:11.605+01:002012-11-23T15:25:11.605+01:00Sült vaj,kisütött vaj. December 24-én (karácsony b...Sült vaj,kisütött vaj. December 24-én (karácsony böjtje)kötelezően ezzel főzték a böjtös bablevest. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3254801413872303880.post-71557775581774229242012-11-23T07:23:17.429+01:002012-11-23T07:23:17.429+01:00Jó tudni, köszi. Természetesen nem meglepő, naná, ...Jó tudni, köszi. Természetesen nem meglepő, naná, hogy akinek tejtermékekkel van dolga, megtalálja a módját, hogy hogyan tartsa el - de így legalább tényként könyvelhetem el. Ha esetleg visszanézel ide: van ennek valami bevett magyar neve arrafelé? Kisütött vaj?DBhttps://www.blogger.com/profile/00458608973512055495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3254801413872303880.post-45755080177481096322012-11-22T17:49:06.236+01:002012-11-22T17:49:06.236+01:00Az alföldön már a boldog időkben is készitették.Ug...Az alföldön már a boldog időkben is készitették.Ugyanis ha a vaj avasodásnak indult, nem dobták ki, kisütötték.Anonymousnoreply@blogger.com