tag:blogger.com,1999:blog-3254801413872303880.post4935321529447626051..comments2024-03-04T08:27:52.920+01:00Comments on Konyhológia: Bodzaszörp és friss bodzaitalDBhttp://www.blogger.com/profile/00458608973512055495noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3254801413872303880.post-52340805106625245522017-05-29T10:47:23.856+02:002017-05-29T10:47:23.856+02:00én is egy fém tálcára rakom az üvegeket, merőkanál...én is egy fém tálcára rakom az üvegeket, merőkanállal merem rá a forrásban lévő szörpöt, befőttet, lekvárt mikor mit. Így van ideje az üvegnek átforrósodni és a fém tálca elvezeti a hőt. Sosem durrant még így egy üveg sem. Az üvegeket ha lehet ki szoktam forralni vagy legalább a kupakot így sosem megy tönkre semmi hosszú távon sem.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3254801413872303880.post-35006538777251803462012-02-25T17:30:57.511+01:002012-02-25T17:30:57.511+01:00Forró levet üvegbe simán lehet önteni, ha fémet te...Forró levet üvegbe simán lehet önteni, ha fémet teszel az üveg alá, egy kanál, villa nyelét, vagy kés lapját, és nem megy szét az üveg.Anonymousnoreply@blogger.com