tag:blogger.com,1999:blog-3254801413872303880.post8406045992688129341..comments2024-03-04T08:27:52.920+01:00Comments on Konyhológia: Töltött cukkiniDBhttp://www.blogger.com/profile/00458608973512055495noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3254801413872303880.post-80876210948625537362013-05-07T10:04:17.212+02:002013-05-07T10:04:17.212+02:00Szia,
köszi a beszámolót. Ami otthon van, az valós...Szia,<br />köszi a beszámolót. Ami otthon van, az valószínűleg "sima" kömény, szaknevén leginkább konyhakömény. Az édeskömény teljesen más, ánizsra hasonlít az íze. A római kömény megint teljesen más, nem lehet semmihez sem hasonlítani. A füstölt paprikát nagyon tudom ajánlani, ha egyszer belefutsz valahol, zseniális dolog.DBhttps://www.blogger.com/profile/00458608973512055495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3254801413872303880.post-6947751076619754902013-05-07T09:08:50.914+02:002013-05-07T09:08:50.914+02:00Nagyon finom lett!
Nem nagyon szeretem a húst, ezé...Nagyon finom lett!<br />Nem nagyon szeretem a húst, ezért a szója tök jó ötlet. Nem tudom milyen az a római kömény úgy h ami itthon volt azt tettem bele. (gondolom édes köményt) Füstölt paprikám sincs, ezért maradt a csípős paprikám :) .Mivel a cukkinik nem voltak valami nagyok, kisebbet töltöttem meg vele. Nem maradt töltelékem ezért zöldségágyra fektettem. hmm... Isteni<br />Köszi a receptet! Szemezek a juhtúróval töltött gombával is. Egyszer megcsinálom... :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3254801413872303880.post-43311884571652370672013-05-04T19:22:36.526+02:002013-05-04T19:22:36.526+02:00Majd meséld el!
Majd meséld el!<br />DBhttps://www.blogger.com/profile/00458608973512055495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3254801413872303880.post-70509677693064746212013-05-04T19:10:37.010+02:002013-05-04T19:10:37.010+02:00Na most ezt én megcsinálom! Lesz ami lesz! :DNa most ezt én megcsinálom! Lesz ami lesz! :DAnonymousnoreply@blogger.com