Hozzávalók
- jó sok paradicsom (sacc 60 dkg)
- jó sok uborka (sacc 40 dkg)
- 1 kisebb fej hagyma
- 2 zöldpaprika
- 1 apró, erős zöld csilipaprika
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 1 csipet bors
- 1 csipet őrölt római kömény
- 1 teáskanál só
- 2 evőkanál olaj
- ízlés szerint víz
Elkészítés
A zöldségeket durva darabokra vágtam, és bepakoltam egy szép nagy kancsóba.Utána ráeresztettem a kancsóra a botmixert, és péppé pépeltem.
Lényegében ennyi.
Egy-két óra hűtés után még finomabb, és fel is lehet önteni egy kis vízzel, hogy többnek tűnjön - de az az igazság, hogy felöntés előtt jobb volt. Fogyasztható magában előételnek, vagy hideg vacsora mellé saláta helyett.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése