Hozzávalók
- 2-3 szem paradicsom (sárga és piros paradicsomot használtam hozzá)
- 2 pirosas zöldpaprika
- 2-3 kovászolnivaló uborka és fél kígyóuborka (történetesen nálam így állt össze, és a "kígyó" az "örmény méteres" nevű remek uborkafajta volt)
- 1 kisebb fej lilahagyma
- kb. 20 dkg feta
- egy gerezd fokhagyma
- egy-két ágacska friss oregano
- 3-4 evőkanál olivaolaj
- 2 evőkanál vörösborecet
- csipetnyi só
- egy kis marék szeletelt olajbogyó
Elkészítés
A hajszálvékony szeletekre vágott fokhagymából, a felaprított oreganóból, a sóból és az olajból-ecetből öntetet kevertem a tál alján.A homogénre kevert öntetbe sorra beleszórtam a durva kockákra vágott zöldségeket és a fetasajtot, majd jól összekevertem az olajbogyóval.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése